August 23, 2006

Q & A

Q1: 介意對方食煙/飲酒嗎?
ANS: 唔係食煙飲酒至沉淪情況,我估無乜所謂~但我怕每次都飲到爛醉的人。

Q2: 如果對方激嬲佐你,做 D 咩可以tum返你呢?
ANS: 其實激嬲一隻雙子座好易搞,因為轉下頭佢自己都唔記得,但我就煩少少…係咁意俾d誠意講兩句都ok架啦!

Q3: 相反,你激嬲佐對方,你又會做 D 咩去tum返佢呢?
ANS: 我tum人唔叻!往往試用把口tum番但成日越tum越禾~well~

Q4: 同前度,可以再見亦是朋友嗎?
ANS: 應該可以

Q5: 你會覺得朋友緊要 D 定係情人緊要 D 呢? (請以 1 -10 ?比率作答,如 4:6, 5:5 等)
ANS: 鑑於條命無乜桃花,而現在d朋友又真係好好,所以at this moment係朋友:情人 = 7:3。但若果有另一半,我可能會改ratio!

Q6: 兩個人出街,通常會去邊,同做咩多呢?
ANS: 如果係同情人外出,最好就睇戲唱k食個靚(呢d幾乎係凡人拍拖指定動作啦!),city walk或遊山玩水亦佳。

Q7: 又有咩活動你係一定唔會同另一半一齊做架呢?
ANS: 鐵定唔會?諗唔起喎~佢唔mind的話就乜都得啦。除非我咁唔好彩識著個討厭唱k既,要佢口黑面黑陪我咁就免lor..(touch wood!)

Q8: 最想同你?另一半去邊到旅行呢?點解?
ANS: 去邊都nice...hehe...大路之選如泰國日本我ok,如果佢可以同我去museum,睇文化古跡,更佳!
(angela...museum團友係度!原來你係度等緊我!)

Q9: 最喜歡收到咩花呢?
ANS: 花我一般啦,無乜passion. 但問咪答lor︰白色花仔類!有d香味亦得!

Q10: 最想收到?係咩禮物呀?
ANS: pageone/ amazon/ hmv coupon!all time favourite!要"浪漫"d的話,水晶類頸鍊手鍊啦!但要靚!

(特別鳴謝angela fwd呢個小問答俾我…回想都無乜幾何講起呢類拍拖話題!)

1 comment:

Anonymous said...

衰鬼.. 都係要多謝你比面答就真,真係唔話得呀你!
*ps. 係呀.. museum 團友.. 我不嬲都等緊你架啦...你唔係到而家先知呀.. 唉,心傷呀! >.<